HYPNOSE VOOR GEWICHTSBEHEERSING

Eindelijk een programma voor gewichtsbeheersing dat je de gelegenheid biedt om een einde te maken aan het jojo syndroom van afvallen en aankomen.


Mind and balance heeft een uniek programma om je gewicht onder controle te houden. En... om af te vallen. 

Dit gewichtsmanagement programma helpt je om je gewicht onder controle te houden tot het gestelde gewicht is bereikt.   

n.b. Cliënten met meer dan 20 kg overgewicht dienen onder supervisie van een
arts te werken. Bij twijfel vraag raad aan je huisarts.
  

Meestal omvat het gewichtsmanagement programma 6 sessies.  Tijdens deze sessies wordt een blijvende gedragsverandering teweeg gebracht. 

Er wordt gewerkt met het innerlijk bewustzijn via posthypnotische suggesties en de eigenwaarde wordt versterkt.  Hypnose wordt hier gebruikt als "een raam naar de ziel" dat toegang verschaft tot emotionele en spirituele groei. Daardoor zullen positieve gedragsveranderingen ontstaan.


Jouw investering.

Je betaald voor zes sessies €480,-(dit bedrag dient voor de eerste sessie te worden voldaan, het is een onderdeel van de motivatie om het gestelde doel te halen.)

We gaan samen aan de slag en je wordt in deze periode intensief begeleidt. Je leert om je gewicht onder controle te houden oa. door imaginaire training, stress management en zelfhypnose.

€480,- is voor het uitgebreide programma inclusief intensieve begeleiding. Het is ook mogelijk dit programma per sessie te volgen en dan ook per sessie te betalen.
Een sessie van ca 1 ½ uur € 60,-

Het is een investering in je eigen gezondheid.

Neem gerust contact op voor meer informatie.