Gewichtsverlies met behulp van Hypnose

Eindelijk een programma voor gewichtsbeheersing dat je de gelegenheid biedt om een einde te maken aan het jojo syndroom van afvallen en aankomen.


Dit unieke gewicht management programma helpt je om je gewicht onder controle te houden en af te vallen tot het gestelde gewicht is bereikt.   

Let op: Indien er meer dan 20 kg overgewicht is, dienen we onder supervisie van een arts te werken. Bij twijfel vraag raad aan je huisarts.

Het gewicht management programma omvat 6 sessies. Tijdens deze sessies wordt een blijvende gedragsverandering teweeg gebracht.

Er wordt gewerkt met het innerlijk bewustzijn via posthypnotische suggesties en de eigenwaarde wordt versterkt. Hypnose wordt hier gebruikt als "een raam naar de ziel" dat toegang verschaft tot emotionele en spirituele groei. Daardoor zullen positieve gedragsveranderingen ontstaan.

Ook is er de mogelijkheid voor het installeren van een virtuele maagband.
Het plaatsen van een virtuele maagband omvat een uitgebreid protocol. Neem contact op voor meer informatie.

Jouw investering.

Je betaald voor zes sessies €495,- (dit bedrag dient voor de eerste sessie te worden voldaan, het is een onderdeel van de motivatie om het gestelde doel te halen.)

We gaan samen aan de slag en je wordt in deze periode intensief begeleidt. Je leert om je gewicht onder controle te houden oa. door imaginaire training, stress management en zelfhypnose.

€495,- is voor het uitgebreide programma inclusief intensieve begeleiding.

Vergoeding
Mogelijk dat uw zorgverzekering een gedeelte van de kosten vergoed. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekering. U ontvangt van Mind and Balance een factuur die u kan indienen bij de zorgverzekering.

Het is ook mogelijk dit programma per sessie te volgen met een minder intensieve begeleiding en dan ook per sessie te betalen.
Een sessie van ca 1 tot 1 ½ uur € 79,-


Het is een investering in je eigen gezondheid.

Neem gerust contact op voor meer informatie.