Ontspanningsmassage met
rebalance technieken


Ontspannings massage met Rebalance technieken

Tijdens het leven en door de gebeurtenissen van alledag staan we vaak onder een druk van buitenaf.  Vaak vanuit onze omgeving en de maatschappij.

Ben je boos, angstig of verdrietig dan is het in de maatschappij niet altijd gewenst om je emoties te laten zien.  Je gaat dus je gevoelens beheersen, opkroppen en inhouden.

Steeds wanneer dergelijke emoties worden ingehouden en opgekropt vind er in je lichaam een strijd plaats. Door deze inhouding kan je lichaam in onbalans raken.

Als het lichaam in onbalans raakt kan het hierop reageren door enkele spieren aan te spannen.

Vaak is deze spierspanning een proces van jaren en gebeurd het bij veel mensen onbewust.

Van deze spanning in de spieren wordt men zich vaak pas bewust als er lichamelijke of psychische klachten ontstaan.  Bekende voorbeelden hiervan zijn hoofdpijn Vermoeidheid, slapeloosheid, stress, rugklachten, schouder- en nekklachten en RSI.

Tijdens een psycho-energetische behandeling kan het duidelijk worden dat er sprake is van deze fysieke klachten. Soms nog in de fase van de (onbewuste) spierspanning.

Massage met rebalance techniek kan dan een uitkomst bieden. In overleg kan ik dan met speciale rebalance technieken de spieren en gewrichten “tot rust” brengen of ontspannen.

Ontspanningsmassage met rebalancing is geen gewone massage. De essentie van Rebalancing is aanraken en zo "geraakt" te worden. De buitenkant (het lichaam) aanraken, kan een ingang zijn om meer te kunnen gaan voelen wat er aan de binnenkant allemaal is. Het voelen brengt je in contact met wie je werkelijk bent. Een Rebalancer raakt het lichaam met behulp van diverse technieken aan. Door adem, meditatie en zelfonderzoek te doen wordt het lichaam op een liefdevolle respectvolle manier uitgenodigd zich te laten horen.

Ons lichaam bezit een groot vermogen tot genieten en ontspannen. Massage met rebalancing verzacht de spierspanning en de pijn bij fysieke klachten. De oorzaken van de klachten worden op liefdevolle wijze aangepakt, waardoor je meer ontspant en meer ruimte zult ervaren.

Een rebalance ontspannings massage kan buiten dat het een weldaad is voor je lichaam een diepe ontspanning in je spieren en gewrichten bewerkstelligen en hiermee een innerlijke rust creëren.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie klik hier