Aankondiging

Vanaf 1 juli 2022 zit praktijk Mind and Balance op een nieuwe locatie.

Het was al langer duidelijk dat de huidige praktijkruimte te klein was. Daarom was ik op zoek naar een mooie geschikte ruimte met meer plek.

Na een lange zoektocht heb ik de ideale locatie gevonden.
Mind and Balance krijgt een nieuwe praktijkruimte in het historisch dorpje Kessel (L)
De nieuwe praktijkruimte is voorzien van een eigen ingang dus je hoeft niet meer via de woning naar binnen. En de toegang wordt makkelijker voor mensen met een mobiele beperking.
De exacte locatie wordt t.z.t. gepubliceerd.

Kessel
Het Limburgse Kessel is een van de oudste dorpen aan de Maas met een rijkshistorisch erkende, maar vooral gezellige kern. Kessel ontstond in de 10e eeuw rond een Middeleeuwse wachttoren welke nu kasteel De Keverberg is.
Hoewel Kessel over het algemeen als een dorp wordt gezien heeft het wel stadsrechten.

Wat is er te zien in Kessel (L)
Een historische markt, monumentale hoeves en villa’s, gezellige terrasjes en een schitterend Maaspanorama met als blikvanger Kasteel de Keverberg met een eeuwenoud verleden. Een plek waar de tijd soms even stil lijkt te staan. Ervaar het zelf. Struin door de straatjes, wandel over de Maasboulevard, fiets door de mooie natuur en geniet van wat Kessel te bieden heeft.
Klik op de foto voor meer informatie over Kessel
De aanklikbare foto is een illustratie en niet gemaakt in Kessel
De informatie na aanklikken betreft wel Kessel
.

Vanaf de zomer van 2022 werk ik vanuit de nieuwe locatie. Het is een prachtige en rustige plek aan de rand van het dorp Kessel. Gelegen op een heuvel van waaruit je met wat moeite de Maas kunt zien stromen. En heel bijzonder, er zit een krachtplek in de royale tuin wat deze uitermate geschikt maakt om een mooie meditatie plek te creëren. Ik hoop hier mijn stek gevonden te hebben.

vanaf 1 juli bent u van harte welkom de nieuwe locatie.

De omgeving van de praktijk kenmerkt zich door historie en natuur. Een ideale omgeving om een dagje te vertoeven of om een mooie wandeling te maken via een van de vele wandelroutes. Ook een toertocht met de fiets langs de Maas is heel populair, gezien de vele fietsers die hier langskomen.   
Een bezoekje aan praktijk Mind and Balance kan heel gemakkelijk een mooi dagje uit worden.
Of wat dacht u van een heerlijke ontspannende massage na een lange wandeling. Het is allemaal mogelijk.
U bent straks van harte welkom bij Mind and Balance op mijn nieuwe locatie in Kessel.

Tot de opening in juli blijft u welkom op onze oude locatie in Helden (L)