Neem vrijblijvend contact op:


Tarieven 2019

Geld is een uitwisseling van energie.

Als therapeut help ik u om verder te groeien, kleurrijke idealen te realiseren, te denken vanuit overvloed en mogelijkheden.


De hoeveelheid behandelingen die nodig is, hangt helemaal af van uw persoonlijke situatie en wensen. Maar meestal zijn twee tot drie psycho-energetische of hypnotherapie behandelingen voldoende om het gewenste resultaat te behalen.


 • Intakegesprek gratis en vrijblijvendVoorafgaand aan de therapie is er een intakegesprek. Van hieruit gaan we samen naar de hulpvraag en bepalen we samen welke behandeling voor uw probleem het beste kan worden toegepast  Tijdens het intakegesprek wordt dan een plan van aanpak opgesteld. Dit intakegesprek duurt ca. 30 minuten en is gratis en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak via email via het contactformulier of bel met Els voor een afspraak 06 2183 6525.


 • Intakegesprek met eerste inleidende sessie ca 1 ½ uur € 45,-


 • Psycho energetische therapie (sessie ca  1 ½ uur) € 55,-   Tijdens psycho-energetische behandelingen maak ik gebruik van diverse technieken om de levensenergie aan te zetten om blokkades in lichaam en geest op te lossen. Klik hier voor meer uitleg over P.E.T.


 • Hypnotherapie (sessie ca  1 ½ uur) € 60,-    Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie gecombineerd met hypnose. Hypnose is op heel veel gebieden toepasbaar. Er zijn slechts weinig problemen waar hypnose je niet mee kan helpen. Kijk op de website voor enkele voorbeelden Klik hier.


 • Regressietherapie (sessie ca 1 ½ uur) € 65,-   Bij Mind and Balance is het mogelijk om via regressie therapie verdrongen en vergeten materiaal uit het verleden weer te herinneren. Onder hypnose gaan we terug naar het moment dat het voorval plaats vond en kan er duidelijkheid en inzicht worden verkregen. Weer terug in het NU kan er een heling worden gestart. Regressie kan worden gegeven na verwijzing van uw arts of psycholoog.  


 • Mind and Balance STOPPEN MET ROKEN IN 4 WEKEN programma.   (4 sessies   € 340,- )Een bewezen effectief programma, het werkt echt, het enige wat jij moet doen is willen stoppen. Dit programma is een investering in je eigen gezondheid. En reken maar eens uit wat niet stoppen met roken kost....   Met behulp van hypnose gaan we jouw onderbewuste herschrijven.De kosten voor dit programma dien je voor aanvang van de eerste sessie te betalen (dit is om je te motiveren het programma af te maken als je het moeilijk krijgt in die 4 weken).


 • Hypnose voor gewichtsbeheersing (6 sessies € 480,-) Eindelijk een programma voor gewichtsbeheersing dat je de gelegenheid biedt om een einde te maken aan het jojo syndroom van afvallen en aankomen.  Mind and balance heeft een uniek programma om je gewicht onder controle te houden. En... om af te vallen.  We gaan samen aan de slag en je wordt in deze periode intensief begeleidt. Je leert om je gewicht onder controle te houden oa. door imaginaire training, stress management en zelfhypnose. De kosten voor dit unieke programma dienen voor de eerste sessie te worden voldaan, het is een onderdeel van de motivatie om het gestelde doel te halen.


 • E.F.T. therapie (sessie ca 45 min. € 40,-)De Emotional Freedom Techniques,is een methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. E.F.T. is een lichaamsgerichte alternatieve geneeswijze.


 • Ontspanningsmassage met rebalance technieken. (duur in overleg en afhankelijk van de klacht) vanaf  € 45,-Ontvang een heerlijke ontspanningsmassage waardoor je in een diepe rust en ontspanning komt. Een ontspanningsmassage met rebalance technieken raakt je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Deze ontspanningsmassage kan indien nodig en gewenst ook een onderdeel zijn van een psycho-energetische of hypnotherapie behandeling. Met deze techniek kunnen verkrampte spieren weer tot rust en in ontspanning worden gebracht.  


 • Een ontspannende Oliemassage. (volledige ontspanning, 1 uur € 55,- /  2 uur € 85,- )   Deze lichaams-ontspanningsmassage is bedoeld om heerlijk te genieten en te ontspannen. De nadruk ligt hier minder op de rebalance techniek. Door deze heerlijke rustgevende massage en de rust er omheen ontspannen niet alleen uw spieren maar ook uw geest. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even helemaal voor u zelf, een moment van rust. Een cadeau voor u zelf. Uw lichaam wordt zacht gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend


 • Meditatie oefening   € 40,- p/u Met groepen vanaf 4 personen € 12,50 pp. (max. 10 pers.)   Leer via meditatie uw lichaam en geest ontspannen. U gaat contact maken met uw eigen energie, en leert deze te versterken, zodat u krachtig in het leven kunt staan. En u leert uzelf beschermen tegen invloeden van buiten af.  Tijdens de meditaties leert u allerlei praktische technieken en oefeningen die u gemakkelijk zelf thuis kunt gaan toepassen.


 • Ademhalingsoefeningen (sessie van ca. 1 uur) € 50,-Met groepen vanaf 4 personen € 12,50 pp. (max. 10 pers.)   De adem is de drager van pure levenskracht, door deze adem op een juiste manier in te zetten leert u om uzelf op te laden met tintelende energie. Tijdens een sessie oefenen we ademhalingstechnieken die gemakkelijk zijn om te doen, snel werken en ook nog leuk zijn om te doen.


 • Energetische Healing (complementair) € 55,-Een bewust gestuurd proces van energie uitwisseling met de intentie om te helpen helen. Het is bedoeld om het zelfhelend vermogen te ondersteunen, te stimuleren en te activeren. Het is niet bedoeld als alternatief voor de reguliere zorg, maar aanvullend en ondersteunend. Bij een healing kunnen diverse technieken worden toegepast. Energetische healing is ook een onderdeel van een Psycho-Energetische sessie.


 • Healing op afstand (sessie afhankelijk van de zorgvraag meestal ca 45 min.) €35,-Als u toestemming geeft en u ervoor open stelt kan ik mij vanaf afstand op u afstemmen. Maak u geen zorgen, dit kan alleen als u zich hiervoor openstelt en als wij hierover een afspraak hebben gemaakt. Vooraf aan deze healing bespreken we uw eventuele hulpvraag. Met deze gegevens stem ik op u af en krijgt u de energetische healing die u nodig heeft.


 • Gronding en aarding workshop (ca 2 uur) € 65,-Met groepen vanaf 4 personen € 15,00 pp. (max. 10 pers.)   Goed gegrond / geaard zijn zet je letterlijk en figuurlijk stevig met beide benen op de grond. Het geeft je een gevoel van stabiliteit, veiligheid, rust, vertrouwen en levenskracht. We werken met diverse aardingsoefeningen. Het zijn voor een deel visualisatie en concentratie oefeningen om uw aandacht en bewustzijn naar de aarde te richten en de Aarde-energie naar u toe te halen. Tijdens deze oefening leggen we ook een verbinding met uw "hogere energie" en laten deze weer stromen.


Tijdens de Psycho Energetische sessie en de meditaties, workshops, enz. kunt u gebruik maken van koffie of thee vaak met iets lekkers erbij. Tevens heb ik altijd een glaasje “gevitaliseerd” water beschikbaar.

Wilt u vooraf meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met mij via het contactformulier of stuur een email naar: email@mindandbalance.nl  Of bel met Els 06 2183 6525.


Vergoeding en voorwaarden

Hypnotherapie en psycho energetische therapie wordt door meerdere zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering onder de noemer psychosociale geneeswijzen of alternatieve zorg. Voor deze zorg is geen wettelijk verplicht eigen risico of wettelijke eigen bijdrage van toepassing. Wel kan het voorkomen dat de cliënt zelf een deel van de behandeling moet betalen. Dit komt omdat veel pakketten bepaalde maximale limieten hebben in de vergoeding per dag of per jaar. Tot slot is het voor de cliënt van belang dat zijn/haar therapeut is aangesloten bij een beroepsorganisatie die door de zorgverzekeraar van de cliënt wordt erkend.

Er zijn algemene beroepsverenigingen die door zorgverzekeraars worden erkend, zoals het CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten). Deze beroepsvereniging wordt door diverse zorgverzekeraars erkend.

Therapeuten die bij een beroepsvereniging zijn aangesloten, hebben een beroepsopleiding gevolgd op HBO niveau of hoger. Daarnaast voldoen de aangesloten therapeuten aan de kwaliteitsvoorwaarden en regels die door de beroepsverenigingen worden vastgesteld.

Mind and Balance is aangesloten bij beroepsvereniging CAT.
We zijn bij Mind and Balance ook hard aan het werk om te voldoen aan de zogenaamde Plato-norm. Deze Plato-norm is een door de zorgverzekeraars opgestelde kwaliteitsnorm. In de loop van 2019 hopen we door het afronden van de HBO registeropleiding PsBk hieraan te voldoen.Copyright:

Mind and Balance gebruikt informatie uit artikelen die op diverse fora via internet zijn gepubliceerd en openbaar zijn. Deze willen wij graag met vele geïnteresseerden delen. Wij vertrouwen op de deskundigheid van de uitgevers van deze artikelen. Ik wil en zal op geen enkele manier het copyright claimen van de diverse illustraties die ik van het vrije internet download en gebruik om de pagina's van deze site mee te verfraaien. Deze afbeeldingen worden dan wel door mij gebruikt, maar het copyright van de originele illustraties blijft expliciet eigendom van de individuele artiest. Mocht er op de pagina's, ondanks mijn zorgvuldigheid, illustraties, onderdelen of artikelen zijn gebruikt waarop een copyright rust en/of waarvoor ik geen toestemming heb verkregen, dan verzoek ik u om mij dit zo snel mogelijk te laten weten. Ik zal dan direct het betreffende onderwerp verwijderen.

Mind and Balance.