Ik Ben.

Jan van Lier.

En ik woon in het Limburgse Helden aan de rand van het natuurgebied "de Heldense bossen"  bij vele bekend om de uitgestrekte bosgebieden die jaarlijks vele mensen naar deze omgeving lokken om te genieten van de rust, ruimte en de natuur.

Mind and Balance

Hoe is het begonnen? Echt een snelle start is er nooit geweest. Het is meer een geleidelijke bewustwording. Al vanaf mijn jeugd was ik een beetje "anders" dan de meeste andere jongeren. Maar door de jaren heen (in die tijd was er nog heel weinig ruimte voor spirituele ontwikkelingen) werd dit dan ook vakkundig in de kiem gesmoord. Tot ik op volwassen leeftijd begon om mezelf ruimte te geven voor het herontdekken van mijn diepere kennis. Geleidelijk ontwikkelde ik weer mijn spirituele zelf.

Ontwikkeling

2008/2009 Quantum Touch. De ontdekking van een gave. Een ontdekking van de kunst om te genezen met de handen. In deze periode heb ik speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken geleerd waarmee ik energie op een zodanig niveau kan brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om correcties te bewerkstelligen.

In 2010/2011 heb ik een opleiding in meditatie technieken en energetisch helen (op afstand) gedaan. Voor deze opleiding verbleef ik regelmatig een lang weekeinde (van vrijdag tot zondagavond) in een opleidingscentrum. Deze opleiding was zeer intensief. Tijdens deze weekenden werd een zeer hoge energie neergezet. Het was een pittige maar heel leerzame opleiding.

In 2012 Heb ik de nieuwe frequenties van genezen geleerd en heb de Reconnectie van Eric Pearl gedaan. Hierbij zijn bij mij diverse activaties gedaan om gemakkelijker van deze frequenties gebruik te kunnen maken.

2014 - 2017 Beroepsopleiding tot psycho-energetisch therapeut. In juni 2017 heb ik deze opleiding afgerond met een diploma. Deze opleiding is HBO gecertificeerd en een CRKBO erkende- en geregistreerde 3 jarige deeltijd beroeps-opleiding.

2015 Workshops orthomolecualire voeding in de praktijk. Dit stelt mij in staat om ook een passend voedingsadvies te kunnen geven als extra ondersteuning.

2016 Opleiding rebalancing-massage. Een ontspanningsmassage met technieken vanuit rebalancing. Het is een fysieke, langzame en intensieve massage waarmee diep de spieren en weefsels worden gemasseerd en gewrichten worden ontspannen. Deze techniek is zeer geschikt voor therapeuten die massage als aanvulling in hun beroep willen toepassen.

2017 cursus EHBO en levensreddende handelingen in de praktijk, geaccrediteerd door de VVET.  

2017 Opleiding Hypnotherapeut.  De opleiding tot hypnotherapeut is gecertificeerd door het Amerikaanse National Guild of Hypnotists, Merrimack NH, USA. Deze opleiding heb ik in Nederland gevolgd bij Hypnovision.
In april 2017 heb ik niveau 1 afgerond met een certificaat. En in mei 2018 sloot ik niveau 2 af met het diploma hypnotherapeut.

2018 Register opleiding psychosociale basiskennis.
Dit is een onderdeel van de opleiding 'eclectisch energetisch natuurgeneeskundig therapeut' bij het instituut E.E.N.
Instituut voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde.
Deze HBO opleiding is SNRO geaccrediteerd en afgestemd op de Plato eindtermen voor therapeuten werkzaam in de psychosociale sector.
De opleiding is erkend door de SNRO, KTNO, ZHONG, VBAG, FAGT, VIV, LVNG, NFG en BATC.


De HBO gecertificeerde opleiding tot psycho-energetisch therapeut is een CRKBO erkende- en geregistreerde 3 jarige deeltijd beroeps-opleiding.


Geleidelijk ben ik gestart met het geven van psycho-energetische behandelingen, diverse cursussen, workshops en voedingsadviezen. (vanuit orthomoleculaire basis)

Persoonlijke begeleiding in meditatie technieken en geleide (groeps)meditaties.

Energetische healing (eventueel healing op afstand). Tijdens een healing kunnen verschillende technieken worden gebruikt, afhankelijk van datgene wat nodig is.
Uw eigen transformatieproces zal hierin altijd centraal staan.  

Massage met rebalance Met kleine bewegingen laat ik spanningspatronen tot uw bewustzijn doordringen. Dit kan u tot een diepe ontspanning brengen.

Hypnotherapie Hypnose is op heel veel gebieden toepasbaar. Er zijn slechts weinig problemen waar hypnose je niet mee kan helpen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen via het e-mail adres:

   email@mindandbalance.nl

of via telefoon: 06-2183 6525 / 06-1188 0456

Jan van Lier, Mind and Balance.