Ik Ben.

Jan van Lier.

En ik woon in het Limburgse Helden aan de rand van het natuurgebied "de Heldense bossen"  bij vele bekend om de uitgestrekte bosgebieden die jaarlijks vele mensen naar deze omgeving lokken om te genieten van de rust, ruimte en de natuur.

Mind and Balance

Hoe is het begonnen? Echt een snelle start is er nooit geweest. Het is meer een geleidelijke bewustwording. Al vanaf mijn jeugd was ik een beetje "anders" dan de meeste andere jongeren. Maar door de jaren heen (in die tijd was er nog heel weinig ruimte voor spirituele ontwikkelingen) werd dit dan ook vakkundig in de kiem gesmoord. Tot ik op volwassen leeftijd begon om mezelf ruimte te geven voor het herontdekken van mijn diepere kennis. Geleidelijk ontwikkelde ik weer mijn spirituele zelf.

Ontwikkeling

2008/2009 Quantum Touch. De ontdekking van een gave. Een ontdekking van de kunst om te genezen met de handen. In deze periode heb ik speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken geleerd waarmee ik energie op een zodanig niveau kan brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om correcties te bewerkstelligen. 

In 2010/2011 heb ik een opleiding in meditatie technieken en energetisch helen (op afstand) gedaan. Voor deze opleiding verbleef ik regelmatig  een lang weekeinde (van vrijdag tot zondagavond) in een opleidingscentrum. Deze opleiding was zeer intensief. Tijdens deze weekenden werd een zeer hoge energie neergezet. Het was een pittige maar heel leerzame opleiding.

In 2012 Heb ik de nieuwe frequenties van genezen geleerd en heb de Reconnectie  van Eric Pearl gedaan.  Hierbij zijn bij mij diverse activaties gedaan om gemakkelijker van deze frequenties gebruik te kunnen maken.

2014 - 2017 Beroepsopleiding tot psycho-energetisch therapeut. In juni 2017 heb ik deze opleiding afgerond met een diploma. Deze opleiding is HBO gecertificeerd en een CRKBO erkende- en geregistreerde 3 jarige deeltijd beroeps-opleiding.

2015 Workshops orthomolecualire voeding in de praktijk. Dit stelt mij in staat om ook een passend voedingsadvies te kunnen geven als extra ondersteuning.

2016 Opleiding rebalancing-massage. Een ontspanningsmassage met technieken vanuit rebalancing. Het is een fysieke, langzame en intensieve massage waarmee diep de spieren en weefsels worden gemasseerd en gewrichten worden ontspannen. Deze techniek is zeer geschikt voor therapeuten die massage als aanvulling in hun beroep willen toepassen.

Vanaf 2017 wordt deze rebalance ontspanningsmassage ook gegeven door Els.      

2017 cursus EHBO en levensreddende handelingen in de praktijk, geaccrediteerd door de VVET.  

2017 Opleiding tot Hypnotherapeut.  De opleiding tot hypnotherapeut is gecertificeerd door het Amerikaanse National Guild of Hypnotists, Merrimack NH, USA. In april 2017 heb ik niveau 1 afgerond met een certificaat. In november 2017 rond ik niveau 2 af met het diploma hypnotherapeut. 

De HBO gecertificeerde opleiding tot psycho-energetisch therapeut is een CRKBO erkende- en geregistreerde 3 jarige deeltijd beroeps-opleiding.


Geleidelijk ben ik gestart met het geven van  psycho-energetische behandelingen, diverse cursussen, workshops en voedingsadviezen. (vanuit orthomoleculaire basis) 

Persoonlijke begeleiding in meditatie technieken en geleide (groeps)meditaties. 

Energetische healing (eventueel healing op afstand).  Tijdens een healing kunnen verschillende technieken worden gebruikt,  afhankelijk van datgene wat nodig is.
Uw eigen transformatieproces zal hierin altijd centraal staan.  

Massage met rebalance. Met kleine bewegingen laat ik spanningspatronen tot uw bewustzijn doordringen. Dit kan u tot een diepe ontspanning brengen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen via het e-mail adres:

   email@mindandbalance.nl

of via telefoon:  06-2183 6525 / 06-1188 0456

Jan van Lier, Mind and Balance.