We zijn weer volledig open!

Complementaire contactberoepen zijn per 11 mei '20 weer aan het werk gegaan.
Tijdens de persconferentie van de minister-president en de minister van VWS op 5 mei is bekend gemaakt dat contactberoepen, waaronder alternatieve en complementaire therapeuten die fysiek contact maken met hun clienten en tot nu toe niet mochten werken, per 11 mei hun praktijken weer mochten openen.

Hoe gaan we dit verder aanpakken?

CAM-sector breed is een Leidraad infectiepreventie covid-19 opgesteld.Wij volgen deze leidraad die is opgesteld door de gezamenlijke beroepsorganisaties en koepels.Lees hier meeer over deze leidraad.
We zullen de extra hygiënemaatregelen in de praktijk blijven toepassen.
Het gebruik van mondkapjes en handschoenen is niet verplicht maar als jij je er veiliger/prettiger bij voelt kan het natuurlijk wel. Ik heb wegwerp- mondkapjes en handschoenen in de praktijk. U kunt uiteraard uw eigen exemplaar meebrengen.
U hoeft niet te wachten in een wachtkamer omdat we uitsluitend op afspraak werken en er buiten u niemand anders aanwezig zal zijn. Lees hier meer over de extra hygiënemaatregelen.
We Checken of u gezondheidsklachten heeft met enkele eenvoudige gezondheidsvragen die u vooraf invult.
Als u ziek bent, verkouden of anderszins dan moet u de afspraak afzeggen. Deze gezondheids vragenlijst is te zien op deze website en hier te downloaden.
Neem deze eenvoudige en korte vragenlijst door voordat u een bezoek brengt aan de praktijk.
Bekijk hier de vragenlijst om te bepalen of een behandeling mogelijk is.

Voor informatie of om een afspraak te maken, gebruik het contactformulier op deze website.

Klik hier voor meer informatie over de extra maatregelen die bij Mind and Balance worden genomen.