Praktijk Mind and Balance, licentie 2019

Praktijk Mind and Balance, licentie 2019

Erkend alternatief therapeut van het CAT.

Deze jaarlicentie is een duidelijk signaal van: betrouwbaarheid, beroepsmatigheid en kwaliteit naar de cliënten.

Deze jaarlicentie geeft aan:

  • Dat praktijk Mind and Balance volledig voldoet aan de WKKGZ
  • Dat praktijk Mind and balance lid is van beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)
  • Dat ik erkend alternatief therapeut ben in de benoemde behandelvorm(en) en level
  • Mind and balance is aangesloten bij GAT, Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten erkend door het ministerie van volksgezondheid welzijn en sport

Mind and Balance is aangesloten bij GAT, Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten. De beste zorg voor alternatief therapeuten en hun cliënten.

Erkend Alternatief Therapeut Level II

Een Level II Alternatief Therapeut heeft minimaal een MBO-niveau vakgerichte opleiding of een of meerdere deel-opleidingen gevolgd. Een Level II Alternatief Therapeut kan goed omgaan met de psyche en/of heeft minimaal MBO kennis van het menselijk lichaam en is bevoegd tot het behandelen van trauma’s en vormen van PTSS (post traumatisch stress syndroom) en lichamelijke klachten. Een Level II Alternatief Therapeut kan bijvoorbeeld helpen bij rouwverwerking, het verwerken van traumatische gebeurtenissen uit het verleden, het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en kan PTSS behandelen. Hier zijn restricties echter omdat een Level II Alternatief Therapeut niet bevoegd is psychische stoornissen te behandelen. Een Level II Alternatief Therapeut stelt geen diagnose, maar verwijst door/werkt samen met de huisarts of specialist.

Klik hier voor meer informatie over de massages.

Massage therapeut

Een massagetherapeut werkt met massages en aanrakingen met een therapeutische insteek. Massages werken ontspannend en kunnen helpen bij het verwerken van problemen, vooral in combinatie met spiritualiteit of een goed gesprek. Door massage therapie kan zowel het fysieke lichaam als het energetische lichaam helen. Ook is het mogelijk door gesprekken de cliënt gerust te stellen en zodanig de psyche te helen.

Klik hier voor meer informatie

Psycho-energetisch therapeut

Als Psycho-energetisch therapeut maak ik gebruik van diverse technieken om de levensenergie aan te zetten om blokkades in lichaam en geest op te lossen. Het uitgangspunt van psycho-energetische therapie is dat alles, mens, plant en dier, bestaat uit energie. Deze levensenergie is een afspiegeling van onze mentale, emotionele, lichamelijke en spirituele staat. De psycho-energetische energie.

Klik hier voor meer informatie


E.F.T. Therapeut

De Emotional Freedom Techniques

E.F.T. is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten, fobieën en andere negatieve emoties te verminderen of zelfs kwijt te raken

Klik hier voor meer info over E.F.T.
Hypnotherapeut

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie gecombineerd met hypnose.
Hypnose is op heel veel gebieden toepasbaar. Er zijn slechts weinig problemen waar hypnose je niet mee kan helpen.

Klik hier voor meer informatie