Ervaringen en reacties.

Op deze pagina komen reacties te staan die ik in de loop van de tijd heb ontvangen van diverse mensen die een of meerdere behandelingen hebben gehad.

Met toestemming van de betrokken personen geef ik op deze pagina enkele ervaringen van cliënten met de behandeling die ze hebben ontvangen. Privacy staat bij Mind and Balance heel hoog aangeschreven en is ook gewaarborgd. Daarom zal ik uiteraard geen gegevens vermelden over de betrokken personen.  Op deze pagina wordt alleen gesproken over gegeven behandelingen zonder enige verwijzing naar de personen, of zij hebben daarvoor nadrukkelijk toestemming gegeven.


Els:      Al enkele keren heb ik de rebalance ontspannings massage van Jan ontvangen. Het is een mooie ervaring, ik ben na de massage diep ontspannen en heb een goed gevoel in mijn lijf.  Door deze ervaring ben ik geïnspireerd om zelf ook een opleiding rebalance ontspannings-massage te gaan volgen zodat ik deze massage met Jan kan aanbieden. 


Januari 2017  Tijdens een sessie die is georganiseerd samen met twee collega therapeuten gaan we drie personen een ontspanningsmassage geven met Rebalancing technieken. Hiervoor waren drie massage tafels opgesteld. De twee therapeutes die mee werkten hebben net als ik een opleiding gehad voor ontspanningsmassage met Rebalancing technieken. De drie cliënten waren onder de indruk van de ontspannen sfeer  en de totale ontspanning die ik een korte tijd bereikt wordt bij de personen die deze massage hebben ontvangen. Een persoon heeft een afspraak gemaakt voor een vervolg behandeling. De andere twee willen op termijn weer een behandeling.

Met Rebalancing ontspanningsmassage werk je intuïtief op de juiste plekken en kan met een aanraking een diepe ontspanning en heling worden bereikt.


Hier volgen binnenkort meerdere ervaringen.