Roos reading

Tijdens een reading maak ik contact met jouw energie, je aura.Hierbij kijk ik naar de energie die je bij je draagt. Tijdens deze reading krijg ik informatie over jezelf. Een reading is altijd zonder oordeel en is in feite een heel groot hallo voor jouw eigen unieke wezen.Indien nodig ontvang je na de reading een aantal tips om in je energie en in het hier en nu te blijven.

Soms maak ik tijdens een reading gebruik van een Roos. Een roosreading is een reading waarin je energie wordt afgebeeld in de vorm van een roos. Een roosreading is net als Aura- Chakra reading een moment opname. De volgende dag kan de uitkomst geheel anders zijn!

Tijdens de reading ontstaat er een afbeelding (intuïtieve tekening) van een roos. Aangevuld met een omgeving en eventuele symbolen die worden doorgegeven. Naarmate je dit toelaat kan je energie gelezen worden en kun je informatie krijgen over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen.

Als je met specifieke vragen of problemen zit kan de reader kijken naar wat er aan de hand is; wat de essentie van je proces is en wat daarin blokkeert. En wat je eventueel nodig kan hebben om door te kunnen in dat proces.

Dit inzicht helpt om oude patronen los te laten en nieuwe keuzes te maken. Ieder deel van de roos die ontstaat tijdens de reading geeft veel informatie.

De wortels: zeggen iets over je basis. Dit kan betrekking hebben op je jeugd of je gronding en hoe jij je voeding haalt uit je omgeving en je relaties.

De stengel: zegt iets over je levensloop en je houding in het leven. Een stengel kan recht, dik, dun, behaard, stekelig zijn. Allemaal uitingen van je energie die aangeven hoe je levensloop is geweest en welke verdedigingsmechanismen je hebt ontwikkeld in je leven.

De bladeren: kunnen onder andere betrekking hebben op de belangrijkste personen in je leven maar kunnen ook iets vertellen over je kwaliteiten.

De roos: kan informatie geven over je levenstaak en kan aangeven hoe je in je leven staat.

Verder kijk ik naar de zon boven je roos en hoe deze met jouw roos in contact staat. De zon staat voor jouw innerlijke weten, je ervaringen uit dit en vorige levens waaruit je kunt putten. Ben je met je zon verbonden en volg je jouw pad of laat je de energie van anderen teveel toe en staat hij ver van je af waardoor je niet goed in je kracht komt. Dit is allemaal terug te zien in de stand van je zon en het bewust benoemen en ervaren hiervan kan een hoop duidelijkheid scheppen.

Een Roosreading geeft dus inzicht in je huidige energiehuishouding.

Tijdens een reading is het ook mogelijk om los te laten wat je niet meer nodig hebt. Zoals oude energie (patronen) of energie die niet van jou is maar die je wel bij je draagt. In dat geval vindt er een stuk healing plaats en wordt het ‘lege stuk’ weer opgevuld met jouw eigen energie.

Maar Je kunt ook gewoon een reading laten doen als je nieuwsgierig bent naar welke informatie er in je energieveld zit.


Mind and Balance

Copyright:

Mind and Balance gebruikt informatie uit artikelen die op diverse fora via internet zijn gepubliceerd en openbaar zijn. Deze wil ik graag met geïnteresseerden delen. Ik vertrouw op de deskundigheid van de uitgevers van deze artikelen. Ik wil en zal op geen enkele manier het copyright claimen van de diverse illustraties die ik van het vrije internet download en gebruik om de pagina's van mijn website mee te verfraaien. Deze afbeeldingen komen van websites zoals Pixabay en zijn vrij van rechten Ze mogen volgens de aanbieder vrij gebruikt worden, ook voor commerciële doeleinden.  Deze afbeeldingen worden dan wel door mij gebruikt, maar het eventuele copyright van de originele illustraties blijft expliciet eigendom van de individuele artiest. Mochten  er op mijn website, ondanks mijn zorgvuldigheid, illustraties, onderdelen of artikelen zijn gebruikt waarop een copyright rust en/of waarvoor ik geen toestemming heb verkregen, dan verzoek ik u om mij dit zo snel mogelijk te laten weten. Ik zal dan direct het betreffende onderwerp verwijderen.

Mind and Balance.