Roken nog dodelijker dan gedacht.

In de afgelopen periode heb ik in de media berichten langs zien komen die aangaven dat het roken van een enkele sigaret per dag al dodelijk kan zijn.

Britse onderzoekers zeggen: "Wie denkt geen schade aan te richten met één sigaret per dag, heeft het verkeerd. Uit nieuw onderzoek blijkt dat dagelijks een enkele sigaret een verhoogd risico op hart- en vaatziekten met zich meebrengt."

Lees het hele artikel...

Copyright:

Mind and Balance gebruikt informatie uit artikelen die op diverse fora via internet zijn gepubliceerd en openbaar zijn. Deze wil ik graag met geïnteresseerden delen. Ik vertrouw op de deskundigheid van de uitgevers van deze artikelen. Ik wil en zal op geen enkele manier het copyright claimen van de diverse illustraties die ik van het vrije internet download en gebruik om de pagina's van mijn website mee te verfraaien. Deze afbeeldingen komen van websites zoals Pixabay en zijn vrij van rechten Ze mogen volgens de aanbieder vrij gebruikt worden, ook voor commerciële doeleinden.  Deze afbeeldingen worden dan wel door mij gebruikt, maar het eventuele copyright van de originele illustraties blijft expliciet eigendom van de individuele artiest. Mochten  er op mijn website, ondanks mijn zorgvuldigheid, illustraties, onderdelen of artikelen zijn gebruikt waarop een copyright rust en/of waarvoor ik geen toestemming heb verkregen, dan verzoek ik u om mij dit zo snel mogelijk te laten weten. Ik zal dan direct het betreffende onderwerp verwijderen.

Mind and Balance.