Het Mind and Balance logo

We leven in een tijd van grote veranderingen. Dat zien we om ons heen.
Ook bij Mind and Balance veranderd het een en ander.
Het aanbod van behandelvormen is zo een verandering. Naast psycho-energetische therapie en ontspanningsmassage met rebalance technieken, gaat ook hypnotherapie een steeds grotere rol spelen in mijn praktijk.

Dat vraagt natuurlijk om een aanpassing van mijn logo.
En jullie als mijn FB vrienden mogen als eerste een blik werpen op mijn nieuwe logo. Geheel zelf ontworpen trouwens.

Voor enkele zal dit logo er uit zien als een gele bloem.. Maar de kenners zien hier natuurlijk de Solar Plexus of ManiPura in. En dat is natuurlijk niet zomaar gekozen.
Waarom de solar plexus of manipura? Uiteraard zit hier een verhaal en een zienswijze achter.
Lees verder waarom ik dit prachtige goud gele chakra in mijn logo heb verwerkt en waarom dit perfect aansluit bij dat wat ik in mijn praktijk probeer te bereiken bij mijn cliënten.

Het solar plexus chakra is het derde chakra van de zeven hoofd chakra’s en ligt tussen de ribbenkast en de navel. Het solar plexus chakra is je centrum van wilskracht, je persoonlijkheid, zelfwaarde en identiteit.
Door dit chakra voel je je eigen kracht, hebt je vertrouwen, verantwoordelijkheid, en ben je betrouwbaar.

De energie van dit chakra laat je intern transformeren en zorgt voor actie en beweging. Het laat je, je uitdagingen overwinnen en daardoor je leven voorwaarts bewegen. Het solar plexus chakra wordt ook wel “ManiPura” genoemd. De uitdaging die meekomt met ManiPura, is om de balans te vinden in je eigen kracht. Wat inhoudt dat je je actief moet opstellen en gebruik moet maken van de energie, die dit krachtcentrum je bied.

Is het chakra niet in balans, ben je angstig, emotioneel onstabiel, bevooroordeeld en absoluut niet zeker. Fysieke klachten kunnen zijn: Hoge bloeddruk, chronische vermoeidheid, gewichtsproblemen en diabetes. Daarom is het belangrijk dat je solar plexus chakra in balans is. Uiteraard moeten alle chakra’s in balans zijn…

Het in balans brengen van de chakra’s is een kerntaak bij Mind and Balance.
Door je chakra’s in balans te brengen breng je je hele lichaam in balans.
Iemand met een gebalanceerd chakra systeem, dus ook een goed gebalanceerde Solar Plexus, waardeert zichzelf en zijn of haar werk. Deze persoon zit vol met vertrouwen en gelooft in zijn/haar vermogens om iets op de juiste manier uit te voeren. Deze persoon accepteert en respecteert zichzelf en heeft zichzelf lief. Hij/zij kan goed voor zichzelf opkomen en weet dat hij /zij de enige is die de touwtjes in zijn of haar leven in handen heeft.

Het via de geest in balans brengen van je hele lichaam is mogelijk met psycho-energetische therapie, hypnotherapie en natuurlijk ook met een heerlijke en zeer ontspannende massage met rebalance (terug in balans brengen) technieken.
Graag heet ik je welkom bij Mind and Balance. Praktijk voor het terugbrengen van de balans in je leven.

Copyright:

Mind and Balance gebruikt informatie uit artikelen die op diverse fora via internet zijn gepubliceerd en openbaar zijn. Deze wil ik graag met geïnteresseerden delen. Ik vertrouw op de deskundigheid van de uitgevers van deze artikelen. Ik wil en zal op geen enkele manier het copyright claimen van de diverse illustraties die ik van het vrije internet download en gebruik om de pagina's van mijn website mee te verfraaien. Deze afbeeldingen komen van websites zoals Pixabay en zijn vrij van rechten Ze mogen volgens de aanbieder vrij gebruikt worden, ook voor commerciële doeleinden.  Deze afbeeldingen worden dan wel door mij gebruikt, maar het eventuele copyright van de originele illustraties blijft expliciet eigendom van de individuele artiest. Mochten  er op mijn website, ondanks mijn zorgvuldigheid, illustraties, onderdelen of artikelen zijn gebruikt waarop een copyright rust en/of waarvoor ik geen toestemming heb verkregen, dan verzoek ik u om mij dit zo snel mogelijk te laten weten. Ik zal dan direct het betreffende onderwerp verwijderen.

Mind and Balance.