De hypno-ontspanningsmassage.

De hypno-ontspanningsmasage omvat een massage met rebalance technieken gecombineerd met een hypno-therapeutische progressieve ontspanningsoefening.

Terwijl je intens geniet van de ontspannende massage breng ik je met een progressieve ontspanningsoefening in een lichte hypnose.
De hypno-ontspanningsmassage combineert de zachte veilige benadering van hypnose met de liefdevolle vloeiende bewegingen van een ontspanningsmassage. Juist deze combinatie blijkt bijzonder helend te werken.

Terwijl je in trance bent, blijf je bewust van alle fysieke sensaties in en om je heen, je krijgt alles mee en bent je bewust van alles wat er gebeurd.
Tijdens deze sessie ervaar je een extreem gevoel van ontspanning. Je zult versteld staan van het resultaat. Ik breng je in een heerlijke, ontspannende en diepe trance.

De massage met rebalance technieken en de hypnotherapie vullen elkaar mooi aan en versterken elkaars werking.

Voorafgaand aan de behandeling kunnen we eventueel een probleem waar je "hinder" van hebt bespreken. Zodra je in hypnose bent kan ik communiceren met het onbewuste deel van je brein. Hier zijn jouw gewoontes en gedrag geprogrammeerd die de problemen die jij ervaart veroorzaken. Je gedrag wordt gevormd door emotionele beslissingen vanuit jouw gedachten. In feite gaan wij het onbewuste deel opnieuw (positief) ‘programmeren’ zoals jij het wenst. Daardoor krijg je het gewenste resultaat.

Naast een diepe ontspannende rust waardoor alle spanningen uit je lichaam verdwijnen kan er ook een positieve verandering worden gecreëerd die na de sessie zijn uitwerking zal hebben.

Tijdens de behandeling creëren we een heerlijk ontspannen sfeer met geur en geluid. De geur verkrijgen we via zuivere etherische oliën in een brandertje en op de achtergrond zachte klanken van een ontspannende meditatiemuziek.

Deze hele behandeling bestaat niet uit een vast afgebakend programma maar is afhankelijk van de hulpvraag en de inzichten die ik energetisch ontvang. Het kan dus variëren en aangepast worden aan datgene wat op dat moment belangrijk is. En natuurlijk zijn de eigen wensen ook van groot belang.

Alles gebeurd uiteraard in overleg en met onderling goedkeuren. Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij je veilig voelt en zo in een diepe ontspanning kan komen.

Deze combi hypno/massage sessie is een weldaad voor jezelf.

De kosten zijn € 60,- per sessie (ca. 2 uur). Het is een investering in jezelf waarbij je de behandeling mag ervaren als een weldaad voor je lichaam en geest.

Bij interesse maak je een afspraak via het webformulier of bel: 06-1188 0456. 
Een intakegesprek vooraf is gratis en vrijblijvend.

Tot binnenkort, bij praktijk Mind and Balance.

Copyright:

Mind and Balance gebruikt informatie uit artikelen die op diverse fora via internet zijn gepubliceerd en openbaar zijn. Deze wil ik graag met geïnteresseerden delen. Ik vertrouw op de deskundigheid van de uitgevers van deze artikelen. Ik wil en zal op geen enkele manier het copyright claimen van de diverse illustraties die ik van het vrije internet download en gebruik om de pagina's van mijn website mee te verfraaien. Deze afbeeldingen komen van websites zoals Pixabay en zijn vrij van rechten Ze mogen volgens de aanbieder vrij gebruikt worden, ook voor commerciële doeleinden.  Deze afbeeldingen worden dan wel door mij gebruikt, maar het eventuele copyright van de originele illustraties blijft expliciet eigendom van de individuele artiest. Mochten  er op mijn website, ondanks mijn zorgvuldigheid, illustraties, onderdelen of artikelen zijn gebruikt waarop een copyright rust en/of waarvoor ik geen toestemming heb verkregen, dan verzoek ik u om mij dit zo snel mogelijk te laten weten. Ik zal dan direct het betreffende onderwerp verwijderen.

Mind and Balance.