The Consciousness Convention.

De allereerste Consciousness Conventie werd gehouden op 17 en 18 september 2016 in Renkum en Hillegom. Wij waren met twee personen aanwezig op deze bijzondere conventie. 

Het programma :Femke Bloem gaf de workshop Breath of Live 


Elohim Yael  Nam ons mee in 'A Journey of Light', een ervaringsreis die ons mee nam naar eenheidsbeleving.
Claudia Jansen verzorgde een waterceremonie. Tevens vertelde ze over - het belang van - waterbewustzijn en vond er een krachtige beleving plaats.


De Consciousness Convention is een beleving, die wordt verzorgd door 3 bevlogen lichtwerkers. En is bedoeld voor licht- en liefdedragers, licht- en liefdewerkers en mensen die zich verbonden voelen met het bewustzijn en de mensheid. Het doel is om het eenheidsbewustzijn en de trilling op aarde te verhogen. Om te groeien, te verbinden en op te laden. 

Werken met licht en liefde is niet altijd makkelijk.Een gezamenlijke beleving en verbinding kan helpen nieuwe energie op te doen om verder te gaan met de prachtige en belangrijke taak die we gekregen hebben.


Het was een geweldige ervaring en er werd een enorm hoge trilling neergezet. Voor ons voelde deze dag alsof het voor ons op maat was gesneden en op onze persoonlijke ervaring en behoefte was afgestemd.

Als afsluiting van de dag heeft Femke onder meditatie een aantal prachtige nummers op haar harp gespeeld. Ze zong daarbij in een taal die niet van de aarde was. Enkelen, onder andere ikzelf, konden de boodschap die in deze taal was opgesloten toch verstaan. 

Het was een prachtige dag en voor mij staat vast dat ik de volgende keer weer van de partij ben. 

Copyright:

Mind and Balance gebruikt informatie uit artikelen die op diverse fora via internet zijn gepubliceerd en openbaar zijn. Deze wil ik graag met geïnteresseerden delen. Ik vertrouw op de deskundigheid van de uitgevers van deze artikelen. Ik wil en zal op geen enkele manier het copyright claimen van de diverse illustraties die ik van het vrije internet download en gebruik om de pagina's van mijn website mee te verfraaien. Deze afbeeldingen komen van websites zoals Pixabay en zijn vrij van rechten Ze mogen volgens de aanbieder vrij gebruikt worden, ook voor commerciële doeleinden.  Deze afbeeldingen worden dan wel door mij gebruikt, maar het eventuele copyright van de originele illustraties blijft expliciet eigendom van de individuele artiest. Mochten  er op mijn website, ondanks mijn zorgvuldigheid, illustraties, onderdelen of artikelen zijn gebruikt waarop een copyright rust en/of waarvoor ik geen toestemming heb verkregen, dan verzoek ik u om mij dit zo snel mogelijk te laten weten. Ik zal dan direct het betreffende onderwerp verwijderen.

Mind and Balance.