Mind and Balance nieuws en weblog

Op deze pagina wordt je regelmatig op de hoogte gehouden met nieuws en wetenswaardigheden

die betrekking hebben op Mind and Balance of met informatie over Psycho Energetische Therapie, cursussen, workshops enz.

Copyright:

Mind and Balance gebruikt informatie uit artikelen die op diverse fora via internet zijn gepubliceerd en openbaar zijn. Deze willen wij graag met geïnteresseerden delen. Wij vertrouwen op de deskundigheid van de uitgevers van deze artikelen. Ik wil en zal op geen enkele manier het copyright claimen van de diverse illustraties die ik van het vrije internet download en gebruik om de pagina's van deze site mee te verfraaien. Deze afbeeldingen worden dan wel door mij gebruikt, maar het copyright van de originele illustraties blijft expliciet eigendom van de individuele artiest. Mocht er op de pagina's, ondanks mijn zorgvuldigheid, illustraties, onderdelen of artikelen zijn gebruikt waarop een copyright rust en/of waarvoor ik geen toestemming heb verkregen, dan verzoek ik u om mij dit zo snel mogelijk te laten weten. Ik zal dan direct het betreffende onderwerp verwijderen.

Mind and Balance.