Vergoedingen vanuit de zorgverzekering

Als vergoedbare therapeut worden mijn behandelingen vanuit de aanvullende verzekeringspolissen vergoed bij een groot aantal zorgverzekerings maatschappijen.
Raadpleeg zelf vooraf je aanvullende verzekeringspolis, vergoedingen en verzekeringsvoorwaarden bij je eigen zorgverzekering.
Voor de vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering betaald u vooralsnog geen verplicht eigen risico of wettelijke eigen bijdrage. (wijzigingen vanuit de zorgverzekeringen voorbehouden)

LET OP: De vergoedingen kunnen verschillen per zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van het zorgpakket en van de aanvullende pakketten welke u heeft afgesloten.
Mind and Balance is niet verantwoordelijk voor de vergoeding en de hoogte van vergoedingen bij de diverse zorgverzekeraars.

De zorgverzekeraars hebben vanaf 2019 de behandelvormen die voor vergoeding in aanmerking komen onderverdeeld in zogenaamde “prestatiecodes”

Klik hier voor meer uitleg over de Mind and Balance prestatiecodes.

Of klik hier voor een:
Overzicht vergoedingen per zorgverzekeraar.

Het vergoedingen overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden
ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

AVG.
Algemene Verordening Gegevensbescherming
Klik hier voor meer info over de AVG

Lees hier het Mind and Balance Privacy document.

En voor degene die het interesant vinden lees hier het Mind and Balance cookie document.

Veiligheid staat op een bij Mind and Balance. Lees hier hoe wij dat doen.

Mind and Balance heeft "algemene voorwaarden" opgesteld op 1 april 2019 te Zoetermeer.
Lees de algemene voorwaarden hier: Algemene voorwaarden Mind and Balance