Hypno-ontspanningsmassage

Heb je af en toe het gevoel dat je leven veranderd in een mallemolen?

In de mallemolen van het leven…
…en die mensen levens mallemolen, draait door tot je er draaierig van bent.
Maar jij blijft je dan vasthouden al vind je het niet leuk meer, want naast de molen is te onbekend, dus kom draai met die mallemolen mee!

Paul de Leeuw.

Mogelijk wordt het dan tijd om even "uit" die mallemolen te stappen.

Tijd voor een diepe ontspannende rust waardoor alle spanningen uit je lichaam verdwijnen!

Een hypno-ontspanningsmassage is een weldaad voor jezelf.

De hypno-ontspanningsmassage is een intens ontspannende massage waar alle aandacht gaat naar heling en rust. Een “gewone” massage kan, als deze goed wordt gedaan al een bepaalde trance opwekken. Bij een hypno-massage wordt de aandacht juist gericht op deze trance. Een ander woord voor trance is hypnose. Dus je komt in een lichte hypnotische staat en een diepe rust en ontspanning.

De hypno-ontspanningsmassage combineert de zachte veilige benadering van hypnose met de liefdevolle vloeiende bewegingen van een ontspanningsmassage. Juist deze combinatie blijkt bijzonder helend te werken.

Terwijl je in trance bent, blijf je bewust van alle fysieke sensaties in en om je heen, je krijgt alles mee en bent je bewust van alles wat er gebeurd. Tijdens deze sessie ervaar je een extreem gevoel van ontspanning. Je zult versteld staan van het resultaat

Tijdens de behandeling creëren we een heerlijk ontspannen sfeer met geur en geluid. De geur krijgen we door het gebruik van zuivere etherische oliën en op de achtergrond zachte klanken van rustige muziek.

Naast een diepe rust waardoor alle spanningen uit je lichaam verdwijnen kan er ook een positieve verandering worden gecreëerd die na de sessie zijn uitwerking zal hebben.

Deze massage bestaat niet uit een vast afgebakend programma maar is afhankelijk van de hulpvraag en de inzichten die ik (energetisch) ontvang. Het kan dus variëren en aangepast worden aan datgene wat op dat moment belangrijk is. Zo kan het zijn dat ook de Chakra's of je Aura worden meegenomen in de heling.  En natuurlijk zijn de eigen wensen ook van groot belang.

Alles gebeurd uiteraard in overleg en met onderling goedkeuren. Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij je veilig voelt en zo in een diepe ontspanning kunt komen.

Deze hypno-massage sessie is een weldaad voor jezelf.

De kosten zijn € 90,- per sessie (ca. 2 uur). Het is een investering in jezelf waarbij je deze behandeling mag ervaren als een weldaad voor je lichaam en geest.

Bij interesse maak je een afspraak via het contact formulier of maak telefonisch een afspraak.
Eventueel een kennismakingsgesprek vooraf is gratis en vrijblijvend.

Tot binnenkort bij praktijk Mind and Balance.