Mind and Balance
🌟Magische Healing dag🌟
                                              

Het is een dag waarin jij helemaal centraal komt te staan en alle aandacht naar jou en jouw innerlijke uitgaat.

Een “normale” sessie bij Mind and Balance duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. In die periode is er tijd voor een voorafgaand gesprek, een behandeling in een van de disciplines en een nabeschouwing.

Echter in de afgelopen periode bleek dat er vooral bij mensen die van verder weg komen behoefte is aan een uitgebreider programma.
Daarover heb ik nagedacht en een mooi programma samengesteld.

Nieuw bij Mind and Balance.

De "Magische Healing" helemaal gericht op 💢 jou 💢

We starten deze dag uiteraard met een intake, een gesprek en bepalen daarin wat er op dat moment voor jou belangrijk is. We bepalen in grote lijnen hoe de Magische Healing dag wordt samengesteld. Tijdens deze dag hebben we de beschikking over diverse technieken en disciplines waaruit we een voor jou geschikt programma kunnen samenstellen.
Denk hierbij aan een combinatie van:

 

✔Energetische technieken zoals aura healing, chakra healing gronding en aardingssoefeningen, meditatie enz.
✔Hypnotherapie, regressie of reïncarnatie therapie.
✔Emotional freedom techniques
✔Diverse massagevormen zoals massage met rebalance technieken, ontspanningsmassage.
✔Massages voor verbetering van de doorbloeding en huidprobleempjes.
✔Massages gericht op je energiesysteem je levensenergie je Chi of Prana.
✔Massages gericht op het activeren van je kundalini.
✔voetreflex massage en werken met de meridiaan punten.

Dit zijn allemaal technieken die kunnen worden toegepast tijdens een Magische Healing dag.
Uiteraard aangepast aan jouw wensen en wat er op dat moment voor jou belangrijk is.

Een voorbeeld hoe een Magische Healing dag er uit kan zien:

Om 10:00 uur

ontvangst met koffie, thee en iets lekkers erbij.
Tijdens de koffie of thee bespreken we alvast wat jouw verwachtingen zijn en waar je graag aan wilt werken. Vanuit mijn expertise zal ik dan adviseren en samen met jou een mooi programma samenstellen.
Dat programma is overigens niet in beton gegoten en kan tijdens de dag worden aangepast, al naar gelang de wensen.

Om ca. 10:30 uur

. We starten met een meditatie en een grondingsoefening. Ik leer je dan gelijk ook hoe je deze oefening thuis kan blijven toepassen.
ca. 11:00 uur Je mag heerlijk gaan liggen en we starten bijvoorbeeld een voetreflexzone behandeling.
Hierbij zal ik de reflexzones die voor jou van belang zijn behandelen. Vaak gebruik ik hier half edelstenen zoals bergkristal of roze kwarts bij.
De voetmassage brengt je al in een fijne ontspanning dus gaan we na ca 15 minuten over naar een behandeling onder hypnose. Dat zou bijvoorbeeld een “ik versterkende” behandeling kunnen zijn. Of bij klachten een regressie om zo naar de bron van de klacht te gaan en hier onder hypnose een healing op te zetten.

Om ca. 12:30 uur.

We zijn we klaar met de hypnotherapie.
Dan is het tijd voor een pauze met een heerlijke lunch. Verse broodjes van de lokale bakker een vers gekookt eitje van een lokale bio kippenboerderij verse jus, koffie, verse kruiden thee en producten van de lokale biologische kwekers en uit eigen tuin. Al naar gelang de beschikbaarheid.

Ca. 13:00 uur.

Na de lunch tijd om even een flinke dosis zuurstof binnen te halen. We lopen even de bossen in en maken een leuke wandeling door de heuvels in het bos, of we wandelen langs de oever van de Maas.
Onderweg zullen we nog even terugblikken op de ochtend en nog even vooruitkijken naar het vervolg van de Magische Healing dag. Afhankelijk van het weer kunnen we in de vrije natuur op een mooie plek een korte meditatie doen en onszelf verbinden met de natuur en de aarde. Een helende en aardende meditatieoefening of een zonneoefening (het innemen van de krachtige helende zon energie). Of wat er op dat moment van belang is en helend voor jou.

Ca. 14:00 uur.

We zijn weer terug in de praktijk en na nog een slokje drinken starten we met een heerlijke ontspanningsmassage. Deze zal ongeveer twee uur in beslag nemen en er kunnen gaandeweg nog bepaalde technieken worden toegepast. Geheel naar jou wensen en wat er op dat moment nodig is. Bijvoorbeeld de chakra’s in balans brengen is een mogelijkheid. Of het weghalen van donkere energie die ik tijdens de massage kan waarnemen. Of werken aan jouw verbindingen met anderen via jouw ‘koorden”, het zijn enkele van de mogelijkheden die kunnen worden ingelast en toegepast. We zijn tijdens de massage ook energetisch bezig en je mag de helende energie die ik via mijn handen kan overbrengen ervaren.

Om ca 16:00 uur

sluiten we af. Je krijgt de gelegenheid om je even op te frissen en klaar te maken voor de terugweg naar huis. Uiteraard kijken we nog even terug op de dag en hebben zeker wel wat om te bespreken voordat we de Magic Healing dag beëindigen.

Zo zou dus een persoonlijke Magische Healing dag er uit kunnen zien.
Hoe deze dag er voor jou persoonlijk uit kan gaan zien is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen.

De kosten voor deze geheel verzorgde persoonlijke Magic Healing dag zijn

 185,- inclusief de lunch en alle benodigdheden.

Het is een dag waarin je even helemaal centraal komt te staan en alle aandacht naar jou en jouw innerlijke uitgaat.
Het kan heftig zijn tijdens een regressie, het kan helend zijn tijdens het energetische werk, het kan diep ontspannend zijn tijdens de massage en vooral ook een dieper inzicht in jezelf geven.
Het zal na afloop nog zeker een geruime tijd nawerken.
Verassingen zijn mogelijk, zo kan het zijn dat we tijdens de regressie spontaan in een vorig leven uitkomen. Het kan dat ik de energie van je hogere zelf ga voelen en inzicht krijg in je zielen bestaan. Van alles is mogelijk op deze Magische Healing dag,
maar een ding staat vast…
💗Het is een dag waarin we een stukje magie in je leven gaan brengen💗.

Ik heet je van harte welkom bij Mind and Balance op jouw persoonlijke Magische Healing dag.
Durf je het aan? Dan laat je verassen.